22 maj, 2012

"Å sket i skolan för det kvittar, vad fan vet de om vår romans"

Tänkte visa en lite bättre bild på hur mitt hår ser ut men har inte lyckats ta någon bra bild ännu så här får ni en instagrambild!

Det börjar redan bli kväll men jag är inte trött för jag fick en migränattack och somna i soffan och sov i nästan fyra timmar så jag själv är rätt pigg.
Springer runt och lyssnar på bra musik och försöker hitta något fint att ha på mig imorgon. Tror jag har hittat något passande äntligen! Lite rosa, lite blommigt med lite svart till, tycker det låter som en bra outfit i mina öron iallafall. Min mamma föreslog egentligen att jag ska stanna hemma imorgon eftersom jag inte är på topp men känns bättre att åka till skolan, få lite skolarbete gjort och umgås med Lukas och va glad istället för att bara sitta hemma och inte göra nått.
Dock så känns det väldigt ovärt med en idrottsdag på torsdag, den skippar jag nog.

Men ska börja dra mig till sängen nu men här får ni en fin kvällslåt(som påminner mig om allt jag en gång hade men jag har förlorat)

1 kommentar:

Nicole sa...

Hej på dej! jag har tagit ett par annorlunda sommarbilder, och jag skulle bli jätteglad om du kikade in och kommenterade vad du tyckte om dem! :) Kram. ♥

http://twinstars.blogg.se/2012/may/utkast-maj-23-2012.html#comment