11 februari, 2013

Om man ändå var en brittisk spion

3985
Skrev i mitt förra inlägg för bara några timmar sen att jag inte hade någon inspiration men efter jag kollade runt lite på tumblr från mina favoritfilmer som den här perioden är Tinker Tailor Soldier Spy och Skyfall så började jag fundera på vad en fashionabel, kvinnlig spion skulle kunna ha på sig. Speciellt i Tinker Tailor Soldier Spy så ser man Peter(spelad av Benedict Cumberbatch) i en rad fantastiska, tidlösa outfits. Jag såg direkt framför mig en klassisk trenchcoat från Burberry och sedan en kostym från Vivienne Westwood. Sen vad är en spion utan sitt vapen? I detta fall passade en av Vlieger & Vandams väskor perfekt och för mig är en ordentlig dator ett måste(Sonys VAIO är några utav de snyggaste och bästa datorerna jag vet om, ska skaffa en så snart som möjligt då min går bara sönder mer och mer).

2 kommentarer:

Chantal sa...

Har inte med inlägget att göra men måste bara fråga vaart man kan få tag på dina to-die-for platåconverde med leopardprint?

Sigrid S. sa...

Hej Chantal, de är köpta på eBay. Minns inte vilken säljare med prova bara på att söka efter "platform converse" så borde det komma upp något!