27 juli, 2013

Dag 12.

Jag känner mig så dålig som inte har uppdaterat som vanligt de senaste två dagarna men jag har verkligen haft fullt upp! Har fått vänner i min klass och har umgåtts med dem istället för att sitta hemma framför datorn.
Men hur som helst så såhär var min tolfte dag här i London!

Jag hade lektioner på eftermiddagen så jag började dagen med att ta tunnelbanan till London Bridge.
Jag tycker om South Bank så himla mycket. Det är så fint och mycket mindre turister så man kan faktiskt få lite lugn och ro.

När jag gick längst vattnet så undrar jag var det var de spelade in det avsnittet av Sherlock när de hittar en man på stranden. Men jag hittade det aldrig men borde ha varit rätt nära det!

Och sen såg jag Tower Bridge för första gången i hela mitt liv!

Den var faktiskt väldigt mäktig att se, den är hur stor som helst. Jag gick över den, tog tunnelbanan därifrån till Oxford Circus och åt lunch på Garfunkel's innan jag behövde ta mig till skolan.

Efter skolan skyndade jag mig hem, tog en dusch, bytte kläder och åt middag innan jag åkte tillbaka in till Tottenham Court Road för att möta upp några ifrån min klass och sen gå till en pub i Soho. Det var väldigt kul! Jag kom hem någon gång innan 12 och var supertrött men glad. Jag är inte någon som direkt har varit ute på någon pub innan på samma sätt men jag tycket om det väldigt mycket! Och jag lärde känna två killar som går i min skola och som bor på samma linje som jag så jag fick sällskap på vägen hem då de hoppar av två stationer efter mig, hur bra som helst! För jag var lite nervös över att åka tunnelbana själv sent på kvällen men med de så var det inget problem och området jag bor i är väldigt lugnt så den korta promenaden från stationen hem gick bra.

Inga kommentarer: