27 juli, 2013

Dag 13.

Idag hade jag en lektion på förmiddagen och det var lite tråkig stämning för det var sista dagen för flera i klassen. Och jag har nu varit här halva min tid så jag är också rätt ledsen över det. Jag vill inte åka hem! Jag vill stanna här för evigt. Hursomhelst så hade skolan fixat en aktivitet att man kunde gå till Little Venice och jag blev övertalad att följa med så det var bara Feben, Martin, jag och en lärare. Men det var mysigt!


Sedan kom vi till en husbåt som också fungerade som ett kafé. Vi hade Cream Tea som är en kopp te med scones med sylt och cream(som vispgrädde som har vispats lite extra länge så det nästan smakar som smör) på.
Det var hur gått som helst och jag kommer säkerligen gå och äta det igen innan jag åker hem!

Efteråt gick vi tillbaka till skolan för flera samlades där för att gå vidare till en pub. Det var trevligt och jag hade en cider som var väldigt god! Vi var där i kanske två timmar innan vi gick och åt lite mat innan vi gick vidare till den puben vi var på igår. När vi kom dit var flera från klassen och skolan redan där så vi var med de och plötsligt var det många i från skolan där. Känns som den här puben är vår skolas pub numera! Vi ska tillbaka dit imorgon kväll för att säga hejdå en sista gång till de som åker hem. Men först imorgon är planen att vi ska till Brighton och till stranden. Men vi får se hur vädret är imorgon, är det bra så ska vi ses inne i stan vid tio så jag borde verkligen försöka sova snart.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej från Tvärnö!
Mormor, moster och jag har just kommit hem från Norrskedikas bakluckeloppis. Först skulle mormor inte med för hon ville inte ha med sig rullatorn som vi tyckte var nödvändig för henne. Mormor påstod att om hon träffade ngn hon kände skulle den tycka att mormor " var sjuk och ynklig"
Efter besöket var hon mer än nöjd:)
Solen skiner även här och med 28 grader är det riktigt varmt. Moster och jag målar och fixar saker som man alltid gör på Tvärnö- men det är trevligt!!
Vad glad jag blev att du nu har varit ute med folk från klassen och att du tyckte om det. Du ser att det är L i t e roligare att umgås med ngn.
Både moster och jag läser upp din blogg för mormor och hon är så nöjd att få höra hur du har det. Du skriver trevligt och det är härligt att se bilderna du lägger ut.
Njut njut av dina dagar och när du är på puben ska du beställa en " Baby Cham"
Kramar från Tvärnö

Sigrid S. sa...

Hittade ni något kul på norrskedika då?
Det är lite roligare att umgås med folk men det är också mycket jobbigare, tar på krafterna att vara ute bland människor så mycket! Men jag hade tur, Martin och jag klickade rätt snabbt när vi väl började prata med varandra för vi har väldigt liknande intressen och mycket att prata om.

Hälsa till alla från mig!