07 augusti, 2013

Dag 22.

Idag var det Amandas sista dag innan hon tog flyget tillbaka till Sverige så vi gjorde inte så mycket förutom att leta presenter till hennes familj och pojkvän och sen gick vi och åt lunch på Garfunkel's. Ännu en gång åt jag deras fantastiska veggie burgare, jag vet inte hur jag ska klara mig i Sverige utan den. När vi hade ätit upp åkte vi tillbaka till mitt boende för att Amanda skulle packa ihop sina saker och sedan åka till flygplatsen. När hon åkte till flygplatsen åkte jag till Baker Street för att möta upp Alexzandra.
För er som inte vet så är Alexzandra en av mina internetkompisar, hon bor i Sverige men väldigt långt bort från Stockholm så det var kul att hon hade tid att möta mig för en stund nu när hon var i London under ett par dagar! Vi åkte hem till mig och kollade på live sändningen på BBC1 om vem som skulle bli den nya Doktorn i Doctor Who. De flesta vet redan om det men den nya doktorn är Peter Capaldi! Jag är så exalterad, det kommer bli så bra. Men jag kommer också sakna Matt Smith väldigt mycket.

Sen gjorde jag inte så mycket mer för dagen, mitt internet började krångla under kvällen och jag kände mig rätt sjuk så jag gick och la mig tidigt.

Inga kommentarer: