28 juli, 2013

Dag 15.

Idag har jag verkligen legat inne i sängen hela dagen, var så himla trött och igår när vi var ute på kvällen så började det regna så jag gick omkring i blöta kläder i några timmar så kände mig lite småförkyld när jag vaknade idag men det är bra nu! Dock började det självklart regna när jag gick ut för att handla mat, de har fixat kylen så jag skulle gå och "storhandla" och när jag kliver ut ur butiken så börjar det spöregna. Självklart hade jag bara en t-shirt och Converse på mig! Alla andra dagar har jag haft Dr Martens och en ordentlig kofta eller tröja på mig men självklart ska det regna när jag är klädd för sommarvärmen som annars har varit här. Så jag blev blöt och kall ännu en gång och fick ta en till varm dusch innan jag lagade en tidig middag. Har inte ätit så mycket på länge, det är så varmt i vanliga fall men nu åt jag hur mycket som helst av min pasta, pesto, quorn och halloumi! Är fortfarande så mätt så jag inte orkar röra på mig. Har nu också kollat klart på första säsongen av Game of Thrones, jag vill fortsätta men det wifi jag har här i huset gör så att jag kan inte besöka någon hemsida där jag kan ladda ner något så jag kommer antagligen vänta tills jag kommer hem eller så tar jag och köper en hel box med alla säsonger när jag är. Jag tycker priset på filmer här är så mycket lägre än i Sverige! Men det kanske bara är en inbillning. 

Just nu sitter jag bara i sängen och lyssnar på Markus Krunegård och känner mig trött. Tror jag ska försöka sova snart. Blir ju skola imorgon! Jag är så nervös, eftersom flera i min klass har åkt hem nu så kommer det säkert en massa nya elever den här veckan. Kanske inte imorgon men på tisdag kommer jag säkert ha någon ny i klassen, jag undrar vem de är och hur de är. Så spänd och förväntansfull! 

Dessutom är jag väldigt spänd för det verkar som att Amanda kommer hit och besöker mig nästa helg! Så hon kommer sova över här för någon natt och så kan vi umgås och jag kan visa henne runt London, det blir underbart! Hoppas nu bara hon hittar billiga biljetter så det blir av. 

1 kommentar:

rusty sa...

Det är inte inbillning. Passa på att köpa billiga DVD:er/musik när du är där!