22 juli, 2013

Dag 9.

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att det inte blir något intressant inlägg idag men jag känner mig rätt sjuk. Hade lektion idag mellan nio och kvart över tolv och när jag var klar med det åkte jag och köpte med mig thaimat hem och sen åt jag det, kollade på ett avsnitt av Game of Thrones och sen sov jag i tre timmar. Jag vet inte riktigt vad jag är för sjuk, har ont i huvudet och mår illa bara. Men det känns lite bättre nu efter ha vilat ut och druckit en massa vatten.

Men jag har planer för imorgon som jag är väldigt exalterad över!!
Hur många av er känner igen youtube-stjärna Chris Kendall aka Crabstickz? Vissa av er vet exakt vem han är och några har ingen aning om vem han är. Hur som helst gör han komedi videos på youtube, han är min personliga favorit av alla de jag följer på youtube. Jag tycker han är helt sinnessjukt rolig! Och för två månader sen gjorde han en Quiz Show med en del andra youtube kändisar som gäster.
Och imorgon ska han spela in andra delen och jag står på gästlistan! Så jag får sitta med i publiken under inspelningen som kommer ta stort sett hela eftermiddagen och jag är så himla exalterad! Jag undrar vilka gäster han kommer ha och om man kommer kunna prata med någon av dem. Är verkligen hur exalterad som helst! Vet inte vad jag ska säga, jag ser verkligen fram emot det och jag kommer antagligen inte kunna sova i natt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Go for it!

Anonym sa...

och det där med att fråga om ngn klasskompis vill hänga på ???? Våga och Vinn, Sigge

<3 <3 kram

Sigrid S. sa...

Svar till Siv: Eftersom jag mådde dåligt idag så kunde jag inte direkt fråga om någon ville umgås eftersom jag åkte hem direkt och gick och la mig. Och inspelningen imorgon var att man var först till kvarn att anmäla sig och hoppas på att man kommer in! Man måste va på gästlistan liksom och jag anmälde mig förra veckan efter fem minuter när Chris skrev att han skulle ha en ny show så...blev lite svårt att fråga om någon ville följa med!(hoppas du ser nu också att jag har svarat här!)