20 juli, 2013

Från South Bank

Jag var så inne på bilderna ifrån Sea Life idag så jag glömde visa resten av bilderna jag tog. Jag kan verkligen inte få nog av Westminster och det ser så fantastiskt och ståtligt ut ifrån South Bank.

Jag fick också se London Eye ifrån ett annat håll! Egentligen skulle jag vilja se London där uppifrån men det känns verkligen ovärt att betala så mycket för att åka London Eye. Men om någon har tips på någon hög byggnad här som man kan gå upp i och kolla ut över London så ska jag lätt ta och göra det innan jag åker hem! Känner hur magen drar ihop sig bara av att tänka på den dock, är så himla höjdrädd men jag vet att jag skulle älska utsikten!

Det här var sen när jag hade kommit ut från Sea Life och det hade blivit ännu gråare och mörkare utomhus. Låt inte himlen lura dig dock för det var sjukt varmt idag också trots att solen inte tittade fram någonting. Men jag tyckte det var skönt för jag är så himla varm hela tiden och jag har börjat få en riktig solbränna på armarna och i ansiktet(speciellt på mina kindben tar det en massa, smörjer in mig en massa i solkräm för att slippa bli bränd åtminstone!). 

Sitter nu och försöker planera morgondagen också för att hinna med att göra så mycket som möjligt. Vi får se hur det går imorgon eller om jag bara stannar hemma och sover hela dagen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Härligt att du rör på dig! Men hur gick med mitt förslag på att gå på musikfestivalen?
Du verkar ha kommit över den trista damen som gnällde på dig utan anledning-du ser att allt blir bättre när man gör ngn typ av aktivitet :)
Imorgon är det måndag och jag hoppas du frågar om ngn vill göra ngt tillsammans med dig. Det är ju l i t e roligare att vara två när man upplever "häftiga" saker :)
Stor kram
tant S